GLÒRIA. An easy and funny work.

Premi del públic
PREMI DANSA IT 2023
MERCAT DE LES FLORS BARCELONA

És la recerca de la glòria una broma existencial? Un carreró sense sortida del qual només podem sortir per tornar una vegada i una altra? Un bucle de cerca infinit que ens atrapa? En aquesta peça, ens submergim en la complexa qüestió de perseguir un cos, un ésser, un estat de Glòria, com si poguéssim atrapar-lo d'alguna manera. A través dels nostres intents de recollida Glòria, ens submergim en la fantasia de poder assolir-la, retenir-la i posseir-la, com si fos un tresor efímer que sempre s'escapa de les nostres mans. Un cicle interminable d?aspiració i anhel, on la glòria sembla elusiva, però alhora irresistiblement seductora. 

 

GET NO

GET NO, és una peça sobre la satisfacció i els avions. És un lloc de pas on contemplar, un NO LLOC com els d'Augé. Un milió de racons transitables i trobades fugaces com en un aeroport. Persones que s'aturen, històries breus que són observades el temps que dura un pestanyejar o que pot durar eternament.

 

El temps passa i el buit no cessa.

 

GET NO és el desig de seguir, el desig d'entendre, el desig de canvi, una insatisfacció constant.n ocean or sea, or the edge of a lake or river. Beaches typically occur in areas along the coast where wave or current action deposits and reworks sediments.

SPAIN IS PAIN

Primer Premio Cértamen coreografico Sabadell 2018

MUÉVETE PARKINSON

DANSA I SALUT

Activitat de moviment per a afectats de Parkinson.

Amb l'ajut de la beca de l'OAEA Observatori Arts Escèniques Aplicades (INSTITUT DEL TEATRE)

L'objectiu va ser desenvolupar un projecte de dansa i veu com a eines rehabilitadores per a afectats de Parkinson. Desenvolupem un estudi i el portem a la pràctica per incorporar la dansa aplicada en afectats de Parkinson, ajudant així a nivell dels símptomes motors de la següent manera: Moviment, coordinació i equilibri i també influint sobre alguns dels símptomes no motors del Parkinson com són: augment del nivell de cognició, consciència del propi cos, que provoca millores en les tasques espacials i processament dels estímuls externs

AMB EL SUPORT DE: